Rólunk

Bemutatkozás

A Papex Kft. egy 1993. augusztusában alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, több generációs családi vállalkozás.

Célkitűzés

Cégünk filozófiája a mérnöki szemlélet és a magas minőségű, precíz és gyors munkavégzés, mely által biztosítható megrendelői körünk elégedettsége.

A Papex Kft. egy 1993. augusztusában alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, több generációs családi vállalkozás. Több mint 40 éves tapasztalattal a főként út- és mélyépítés, valamint egyéb vízépítési létesítmények területén számos referencia munkát tudunk felmutatni. Munkáink többségét Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, vagy a környező megyékbe végezzük, de rendelkezésre állást tudunk biztosítani az ország bármely területén, hiszen országos szintű kapcsolati és alvállalkozói rendszerrel rendelkezünk.

Megrendelői körünket főként városi és községi önkormányzatok, valamint cégek teszik ki. Emellett vállalunk megrendeléseket magánszemélyektől és egyéb szervezetektől is.

Az elvállalt út- és mélyépítési, valamint egyéb csapadékvíz elvezetési munkákat egyenes ágon, saját szakemberekkel és kizárólag saját mérnöki műszaki vezetéssel biztosítjuk megrendelőink felé, melyre minden esetben garanciát vállalunk. A minőségbiztosítás elsődleges és egyben legfontosabb alappillérünk is, melyet folyamatos mérésekkel, jegyzőkönyvekkel biztosítunk.

Magyar családi vállalkozásként elsődleges szempont számunkra a minőség és a megbízhatóság. Ezt bizonyítja mind a folyamatosan visszatérő megrendelői kör, mind a már több mint 27 éves piaci jelenlét negatív információk nélkül.

Tanúsítványok

EMT ISO 9001:2015

EMT ISO 14001:2015